Project Pool Oy

Project Pool Oy
Puh. 09-694 7135

Etusivu Yritys Tekijät Rekrytointi Yhteystiedot
 

Project Pool Oy yrityksenä

Project Pool Oy on järjestelmätukeen liittyviin projekteihin keskittynyt IT-talo. Avainosaamistamme ovat asennukset sekä järjestelmä- ja pc-tukitehtävät. Tehtäväalueemme kattaa vaiheet määrittelystä toteutukseen sekä testauksen, riippuen asiakkaan tarpeista ja projektin vaiheesta.

Emme ole rekrytointiyritys, mutta saatte meiltä henkilöitä vuokralle ilman henkilösivukuluja kiinteään hintaan. Perehdytämme projektihenkilömme jo etukäteen asiakkaan ympäristöön. Arvostamme työn korkeaa laatutasoa sekä henkilöstömme motivoituneisuutta lähiverkon vaativiin projektitöihin.

Asiakasprojektimme ovat yleensä noin 1 - 6 kuukauden mittaisia, jolloin toimimme usein osana suurempaa projektia tai 'ruuhka-apuna'. Asiakaskuntamme koostuu organisaatioista eri puolilla Suomea. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella.

Koulutamme aktiivisesti henkilöstöämme Datafrank Oy:ssä. Kouluttamalla ja pitämällä erityisen hyvää huolta yrityksemme kokeneista osaajista varmistamme sekä toiminnan korkean laatutason että henkilöstön motivoituneisuuden projektityössä. "Kasvatamme" myös jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme yhteistyössä alan oppilaitosten ja sidosryhmien kanssa.

Project Pool Oy